Akademija Brezar

Akademija Brezar
Akademija Brezar

Akademija “Brezar” je osnovana 2004. godine u Sarajevu sa ciljem podizanja svijesti i stepena edukacije mladih o frizersko – kozmetičkim tehnikama. Sa više od 400 polaznika koji su uspješno prošli kroz naše frizersko – kozmetičke edukativne kurseve, stručno usavršavanje ili prekvalifikaciju, postali smo prepoznatljiv brend, ne samo u BIH već i šire.

 

Danas su certifikati sa Akademije “Brezar” priznati u preko 75 zemalja svijeta, a ono na šta smo posebno ponosni jeste i odluka Federalnog ministarstva obrazovanja, nauke i kulture BIH (rj.br. 03-38-327-06) da nakon edukacije polaznici dobijaju i certifikat ministarstva. U sklopu naše akademije, polaznicima je omogućen i smještaj u toku 12 mjeseci obuke. Brojna priznanja koja su nam uručena u toku višegodišnjeg uspješnog rada dokazana su i u praksi saradnjom sa eminentnim kozmetičkim kućama, akademijama i brendovima iz inostranstva.

 

Sa ponosom ističemo da od 2010  godine , zajedno sa udruženjem „UZUFIK““ organizatori jedinstvenog Kongresa  „Žena, ljepota, cvijeće“. Kongres  je jedinstven po svom konceptu i želji da mladi frizeri, bez praktičnog iskustva, steknu nova iskustva, kontakte i obogate svoje znanje. Kongres  se održava u saradnji sa velikim brojem sponzora i pod pokroviteljstvom nadležnih ministarstava kako na nivou Kantona Sarajevo, tako i na nivou BIH.

 

U zgradi naše Akademije uspješno posluje i frizersko – kozmetički salon u kome rade naši eminentni frizeri,  kao i FRIZER  SHOP,.Korišćenje profesionalnih alata za razvoj kreativnog talenta kao i profesionalne kozmetike za njegu kose i tijela, garancija su dobre i kvalitetne usluge. Prihvatite ovo kao poziv da isprobate naše mogučnosti da uljepšamo Vašu i našu budućnost.

Pozdrav od Akademije „BREZAR”