Active Keratin Complex

KM23.25

Keratin je najvažniji od prirodnih građevinskih blokova kose. Struktura kose je% 70-80 napravljena od keratina. Keratinski molekuli smanjuju se sušenjem, farbanjem kose, curlerima i peglama za kosu, pramenovima, od morske vode, hlora, sunca i eksternih faktore, a kosa postaje beživotna. To uzrokuje gubitak i zdrav izgled kose

Compare
Kategorija: Oznake: , ,

KOSA JE JAČA I VIBRANTNA!
Keratin je najvažniji od prirodnih građevinskih blokova kose. Struktura kose je% 70-80 napravljena od keratina. Keratinski molekuli smanjuju se sušenjem, farbanjem kose, curlerima i peglama za kosu, pramenovima, od morske vode, hlora, sunca i eksternih faktore, a kosa postaje beživotna. To uzrokuje gubitak i zdrav izgled kose.

“Active Keratin Complex” u formuli Raliss Keratin Therapy restrukturira svaki pramen. Duboko hrani i popravlja kosu od prvog korištenja. Pomaže kosi da postane zdrava, jaka, živahna, mekša i lakša za fenirati.
Daje sjajan, prozračan,, prirodan i svilen izgled. Kontroliše suhe i statičnu kosu.
Raliss Keratin Therapy štiti od oštećenja od spoljašnjih faktora.
RALISS Keratin Maska za tretman

Sa svojim dodatnim karakteristikama, Raliss Keratin Maska za tretman je profesionalni proizvod za popravku. Pošto je keratin prirodni građevinski blok kose, on prestrukturira i ojačava oštećenu kosu nakon hemijskih procesa. Keratin unutar formula Raliss Keratin Treatment Mask uključuje molekule za kosu kako bi pružio bolju refleksiju svijtlosti, daje osvjetljenje i sjaj za kosu. Čak i pri prvom korištenju se odmah mogu vidjeti mekoća i sjaj.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Active Keratin Complex”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *